Не треба їм заважати: Російські окупанти понесли нові втрати на Донбасі, - розвідка

"Пермир'я" прискорює розклад "гібридних" військ Росії на окупованому Донбасі.

Офіцер розвідки Збройних сил України Сергій Нещадим оприлюднив розвідувальну інформацію про небойові втрати російських окупантів на Донбасі за 13 січня - один «двохсотий» і один «трьохсотий» терористи, зазначають Патріоти України.

У дорожньо-транспортній пригоді загинув бойовик 4-ї окремої мотострілкової бригади другого армійського корпусу Збройних сил Російської Федерації. Це бандформування "ЛНР" воює в районі траси Бахмутка (між нашими Золотим і Трьохізбенка). Пункт постійної дислокації в Алчевську (Орлоя).

Внаслідок необережного поводження зі зброєю поранено найманець першої слов'янської ОМСБР першого АК ВС РФ. Це бандформування "ДНР" воює в районі Старогнатівського плацдарму (між Донецьком і Маріуполем). ППД в Кальміуському (Комсомольське).

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: