Не треба недооцінювати РФ: Генсек НАТО попередив про загрозу захоплення Бахмута

Російські окупанти у найближчі дні можуть захопити місто Бахмут Донецької області, передають Патріоти України.

Можливе захоплення Бахмута не обов’язково буде відображати настання переломного моменту у війні в Україні, заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг після прибуття у Стокгольм на зустріч міністрів оборони держав-членів ЄС, повідомляє "Європейська правда".

За словами генсека, якщо місто захопить ворог, це лише підкреслює, що "ми не маємо недооцінювати Росію" і повинні й надалі підтримувати українську державу.

"Те, чого Росії бракує якісно, вони (росіяни - Ред.) намагаються компенсувати кількісно. Вони зазнали великих втрат. Але водночас ми не можемо виключити, що Бахмут врешті-решт може впасти в найближчі кілька днів", - підкреслив він.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...