"Не треба рішення Верховної Ради": "Опоблок" закликав Зеленського розблокувати захоплений РФ Донбас

Вадим Новинський запевняє, нібито в разі скасування блокади всі підприємства, які розташовуються на тимчасово непідконтрольних територіях, працюватимуть за законами України.

Вадим Новинський. Фото: КП.

Нардеп Вадим Новинський заявив, що після скасування економічної блокади "українці на цих територіях отримуватимуть зарплату в гривні, а не в рублях". Голова парламентської фракції "Опозиційного блоку" Вадим Новинський вважає, що президент Володимир Зеленський має повноваження для зняття блокади з тимчасово окупованих Росією районів Донбасу. Про це він повідомив журналістам біля будівлі Адміністрації президента, передають Патріоти України.

"Мені здається, необхідно скасувати економічну блокаду Донбасу, непідконтрольної території. Це те, що в силах президента зробити зараз", - заявив він. Водночас, додав Новинський, "не треба буде рішення Верховної Ради".

Лідер фракції "Опоблоку" запевняє, що в разі скасування блокади всі підприємства, які розташовуються на тимчасово непідконтрольних територіях, працюватимуть за законами України. "А українці, які живуть на цих територіях, отримуватимуть зарплату в гривні, а не в рублях", - переконаний Новинський.

Джерело: LIGA.net

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...