"Не треба шукати додаткових сенсів": Фейгін пояснив заяву Медвєдєва про "зміни, які наближаються"

Нещодавно Дмитро Медведєв заявив, що в Росії наближаються великі зміни. Він також додав, що незабаром росіянам потрібно буде працювати в зовсім нових умовах. Про що говорив Медведєв пояснив 24 каналу російський правозахисник Марк Фейгін, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що всі шукають різні сенси, однак, найімовірніше, є лише один.

Які зміни наближаються в Росії

"Думаю, він має на увазі, що ці зміни пов'язані з приєднанням нових територій до Росії, проведення псевдореферендумів та іншої дурні", – зазначив Фейгін. На думку правозахисника, Медведєв говорить про те, що, ймовірно, Росія готується "перевстановити" союзні держави. Зокрема Білорусь, Південну Осетію, можливо, Придністров'я і, звичайно, Донбас з Херсоном та частиною Запорізької області.

Намагаються виправдати проблеми

За словами Фейгіна, так керівництво Росії намагається виправдати усі біди, які посипались на державу-агресорку. Тобто вони хочуть використати масштаб чужих територій, аби знівелювати втрати та наслідки санкцій.

"Так вони хочуть нав'язати громадянам Росії, що війною досягнуть речей, які неможливо отримати іншими способами. І справді – лише примусом можна створити якусь квазідержаву, типу СРСР. Жоден дурень не захоче добровільно вступати в це", – підсумував Фейгін.

Правозахисник додав, що, найімовірніше, Медведєв мав на увазі саме це. Тому нам не потрібно тут шукати якогось іншого сенсу.

Джерело: 24 канал

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...