"Не туристичний маршрут": Пригожин натякнув, що Шойгу боїться їхати в Бахмут

Ватажок "Вагнера" Євген Пригожин поскаржився, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу не приймає його запрошення у Бахмут, передають Патріоти України.

Як зазначає прес-служба Пригожина, він заявив, що місто-фортеця "не входить у туристичні маршрути" топ-чиновників міноборони.

"Нікого з Міністерства оборони на Бахмуті ми не бачили, і, в принципі, Бахмут до туристичних маршрутів не входить", - з іронією зауважив Пригожин, коментуючи новину про нібито візит Шойгу в окупований Маріуполь.

Пригожин покликав Шойгу в Бахмут

Тиждень тому ватажок "Вагнера" Пригожин загострив конфлікт з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу. Цього разу він несподівано запросив очільника міноборони в Бахмут Донецької області, за який точаться важкі бої.

Він запросив Шойгу у Бахмут публічно, заявивши про те, що українські воїни прорвали фланги, за які відповідали підрозділи ЗС РФ.

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...