Не тих підтримали: У Чечні почалася "зачистка" оточення Кадирова

"Зачистки" почалися ще в серпні, через кілька днів після відставки мера міста Аргун Ібрагіма Темірбаєва.

Рамзан Кадиров. Фото: ТВ Центр.

У Чечні почалася масштабна "зачистка" правлячої еліти з оточення глави республіки Рамзана Кадирова, передають Патріоти України.

Як передає "Нова газета", серед затриманих нібито числяться глава МНС Руслан Ях'єв, колишній міністр лісового господарства Дікмагомед Мулаєв, колишній віцепрем'єр із соціального блоку Халід Вайханов та інші чиновники. "Зачистки" почалися ще в серпні, через кілька днів після відставки мера міста Аргун Ібрагіма Темірбаєва. Кадиров був налаштований проти нього ще з 2006 року, коли Темірбаєв підтримав тодішнього главу Чечні Ала Алханова.

Темірбаєв "максимально неполіткоректно" висловлювався про Кадирова і його сім'ю в телефонних розмовах, які нібито прослуховувалися. Також в минулому році були затримані силовики з оточення Алханова Ідріс Гаібов і Шаміль Магомаєв. Стверджується, що їх катували і останній нібито в результаті помер.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...