"Не уявляю собі, щоб навіть Трамп пройшовся по прапору. Це ж нонсенс просто": Волонтер обурений вчинком Зеленського (відео)

Військові намагаються врятувати прапор навіть з-під обстрілів...

Президент Володимир Зеленський проявив невимовне хамство потоптавшись ногами по державному прапору України. Про це заявив громадський діяч, керівник БФ "Мир і КО" Мирослав Гай, передають Патріоти України.

"Думок просто дуже багато щодо побаченого. Я не бачив все, тому що в мене просто сил не вистачить. Але дуже багато приходить гнівних коментарів, і від військових теж. Знаєте, якщо толерантно сказати, то це дуже нетактовно. А якщо сказати як треба, то це, звичайно, хамство, що президент і всі топталися фактично по прапору України державному, який постелили перед ними на підлозі. І вони як королі співають ці всі попурі. Знову ж таки, не до артистів. Артисти – то діти, вони заробляють гроші. Але президент країни? Прапор, перед яким схиляються на фронті, на важливих церемоніях, під час присяги, який цілують, який з боями", - сказав Гай.

Він наголосив, що хлопці йдуть в бій, щоб забрати український прапор. "Під обстрілами ми вішали ці прапори на найвищих точках для того, щоб показати, що Українська держава тут перемогла, тут цю землю відвоювала, захистила. Під обстрілами… А він ходить по ньому ногами. Коли я бачу просто синю стрічечку, в мене умовний рефлекс, брудню синьо-жовту стрічечку – я її піднімаю, в кишеньку засунув, десь дома поклав. А як президент країни? Я навіть не уявляю собі, щоб навіть Трамп пройшовся про прапору. Це ж нонсенс просто", - додав Гай.

Джерело: Прямий

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...