Не в брову, а в око: Google поставив "діагноз" пропагандисту Кремля Кисельову

Пошукова система Google "поставила" психіатричний діагноз топ-пропагандисту Кремля Дмитру Кисельову. При спробі загуглити значення слова "олігофрен" першим результатом є тлумачна стаття, проілюстрована фото автора ідеї про "ядерний попіл". Такі результати Google показує при введенні запиту "олігофрен - хто це", передають Патріоти України.

Якщо спробувати ввести у пошуковий рядок системи Google запит "олігофрен хто це" - перший же результат, тлумачна стаття терміну, буде проілюстрована фотографією одного з головних кремлівських пропагандистів Дмитра Кисельова.

Щоправда, працює це лише для запиту російською мовою. Український запит приводить до статті з тлумаченням терміну "олігофренія" і не має жодних графічних ілюстрацій.

Згідно з визначенням, яке дає стаття, проілюстрована фото Кисельова, "олігофрен — людина, яка страждає на розумову відсталість". "У дослівному перекладі з грецького слово "олігофренія" означає "малий розум" або "недолік розуму". Розумова відсталість, олігофренія - вроджене або рано набуте (до 3 років) недоумство, для якого характерна недорозвиненість усієї психіки", - йдеться у статті.

Зважаючи на періодичні озвучувані Кисельовим погрози Росії застосувати ядерну зброю проти інших країн або й континентів, після яких, як каже пропагандист, світ перетвориться на "ядерний попіл" - це визначення – не як медичний діагноз, а як твердження про обмежені розумові здібності російського пропагандиста, – цілком можна застосувати до Кисельова. Принаймні, жодна притомна людина не тішитиметься і тим більше - не закликатиме до розв'язання ядерної війни, яка знищить не тільки тих, проти кого спрямовано удар, а й тих, хто зважиться його завдати.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...