Не варто плекати ілюзій, що війна закінчиться взимку, - військовий волонтер

Питання, коли завершиться війна росії проти України турбує усіх. Утім, не варто будувати ілюзій, натомість потрібно готуватись до різних сценаріїв розвитку подій. Про це сказав Роман Сініцин – громадський діяч, керівник військового напрямку "Благодійного фонду Сергія Притули", передають Патріоти України.

За словами волонтера, навряд чи війна може закінчитися цієї зими. Варто готуватися до того, що війна триватиме і в холодний період.

"У мене немає жодних ілюзій щодо того, що війна закінчиться у вересні чи жовтні 2022 року. Абсолютно зрозуміло, що вона триватиме і взимку", – вважає Сініцин.

І додав, що самі українські бійці вже до цього готуються. До речі, генерал-майор Дмитро Марченко заявляв, що ЗСУ планують завершити основну фазу війни до кінця 2022 року. Першочергово до того часу у планах – деокупація Херсону.

Також він стверджує, що якщо українські оборонці отримають усю обіцяну та необхідну зброю, то навесні ми святкуватимемо перемогу.

Джерело: 24 канал

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...