Не варто занадто поспішати додому: На Харківщині через наїзд авто на міни загинуло двоє людей, ще п'ятьох поранено

У Харківській області 29 березня автомобілі наїхали на міни, загинуло двоє людей. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції в області Сергій Болвінов у Facebook 30 березня, передають Патріоти України.

"29 березня в Чугуївському районі загинуло двоє чоловіків та отримали поранення ще п'ятеро людей, включаючи шестимісячну дитинку. Сталося це через наїзд автомобілів, у яких рухалися сім'ї, на міни або не знешкоджені боєприпаси", – ідеться в повідомленні.

Він закликав громадян не рухатися у напрямках, які перекриті або на яких щойно закінчилися бойові дії, це стосується доріг та обхідних шляхів. "Поки наші сапери не провели розмінування, це вкрай небезпечно! Україна робить усе для того, щоб ви скоріше повернулися до своїх домівок під мирним вільним небом. Не наражайте себе та своїх дітей на небезпеку", – написав Болвінов.

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...