Не ведіться: У мережу потрапило листування нардепів щодо гучного закону в Раді (фото)

У мережі опублікували знімок повідомлень глави парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії з чату "Зе! Депутат" в Telegram, в якому він переконує депутатів голосувати за зміни до Конституції з питання скорочення кількості народних обранців. Фото було опубліковано виданням "Букви", передають Патріоти України.

Глава фракції стверджував, що зміни вносяться не під перевибори. "Голосуємо 226. Потім 300 вже не факт, тільки після єдності у фракції. Говорив тільки що з президентом. І не ведіться на маніпуляції, що це під перевибори. Це не правда. Голосуємо", - пише Арахамія.

Також в листуванні є повідомлення глави президентської фракції після голосування. "Хто не голосував, готуйтеся пояснювати свою позицію журналістам. Перед цим прочитайте програму партії, яку представляєте", - написав депутат.

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...