Не відпочивав, а "підтримував позитивну динаміку": МЗС вивела офіційну трактовку перебування Зеленського в Омані

Іванна Климпуш-Цинцадзе зауважила, що, судячи з відповіді МЗС, взаємини з Оманом - чи не найперший зовнішньополітичний пріоритет для України.

Іванна Климпуш-Цинцадзе. Фото: соцмережі.

Візит президента Володимира Зеленського до Оману був спрямований на "підтримку позитивної динаміки" у відносинах між країнами. При цьому останній контакт між Україною і Оманом на вищому рівні відбувся у лютому 2010 року у ході офіційного візиту до Султанату міністра закордонних справ України. Таку відповідь надало МЗС на запит депутатів "Європейської Солідарності". Про це повідомила Іванна Климпуш-Цинцадзе у Facebook, передають Патріоти України.

"Як і обіцяли, ми з колегами з "Європейської Солідарності" надіслали депутатські запити на ім`я очільників Офісу президента та МЗС щодо деталей "візиту" Володимира Зеленського до Оману. Від ОПУ відповіді так і не дочекалися, терміни відповіді сплили. Там "нічєво нікаму нє далжни". Віддуватися, видно, доручили МЗС", - написала вона.

Климпуш-Цинцадзе зауважила, що, судячи з відповіді МЗС, взаємини з Оманом - чи не найперший зовнішньополітичний пріоритет для України. "І жодного слова про статус і цілі цього візиту, склад делегації, строки відрядження, чи витрачені гроші платників податків на цей візит тисячоліття. Раптом хтось не розуміє - це відкритість і народовладдя. Не плутати з режимом Порошенка", - додала депутат.


Провокують катастрофу: Окупанти обладнали пускові майданчики для своїх БПЛА біля шостого реактора ЗАЕС

четвер, 2 травень 2024, 10:30

Підрозділи активних дій ГУР МО України здобули докази використання окупантами дронів-камікадзе над ядерними реакторами захопленої Росією Запорізької атомної електростанції, про це повідомляє ГУР, передають Патріоти України. Відео з ворожого fpv-безпіло...