"Не вірять у те, про що кажуть": Терорист Гіркін розніс російську пропаганду і обізвав Симоньян "алкоголічкою"

Ексватажок терористів "ДНР" Ігор Гіркін розкритикував російську пропаганду та представників влади РФ за лицемірство. Ніхто з публічних осіб РФ, на думку терориста, не вірить у те, про що говорить і до чого закликає, передають Патріоти України.

Також Гіркін назвав топпропагандистку РФ Маргариту Симоньян "алкоголічкою, що розкладається". Фрагмент його ефіру з'явився у мережі.

Так, Ігор Гіркін, який нещодавно заснував "Клуб розлючених патріотів", різко пройшовся по російських пропагандистах. Особливо дісталося від нього Симоньян та її підлеглому, пропагандистові Антону Красовському.

"Нинішні наші правителі самі не вірять у те, що кажуть. Це відчувається. Вибачте, коли головний пропагандист від патріотизму – це Маргоша Симоньян, алкоголічка, що абсолютно розклалася, або там нещодавно Антон Красовський був у неї, відкритий п*дераст, пропагандист п*дерастії, був одним з головних "патріотів" – ну про що далі можна ще говорити? Коли люди, які ще вчора розповідали, що російського народу (російською він сказав "русского народа". – Ред.) не існує, є тільки росіяни, видавлюють із себе слово "російський" – ну, це виглядає огидно" – заявив терорист.

Засуджений судом у Гаазі до довічного ув'язнення за збитий у липні 2014 року над Донбасом "Боїнг" рейсу МН-17 злочинець також незадоволений обмінами полоненими, які проводили Україна та Росія.

"Коли ми говоримо про те, що нацисти в Україні мають бути розгромлені і засуджені, а потім особистий представник президента, який мешкає в Лондоні, британськопідданий олігарх Абрамович їх пригощає делікатесами у своєму літаку... Поки ми не матимемо відносної хоча б чесності у владі, поки не буде відкинуто видатне лицемірство – не вийде нічого", – заявив Гіркін.

При цьому "розгніваний патріот" не забув наголосити, мовляв, критикує президента РФ Володимира Путіна з добрих намірів.

"І тут моя апеляція, і досить жорстка апеляція до Путіна, йде не для того, щоб Путіна скинути. Це спроба проштовхнути думку про те, що, не позбавившись усього цього г*вна, вибачте, яке з ельцинських часів навколо нього скупчилося і займає всі місця, нічого не вийде. Нічого", – заявив терорист, якому, схоже, дуже хотілося би зайняти одне з цих "місць".

Він дійшов невтішного для Кремля висновку: російська пропаганда бездарна та неефективна, оскільки її споживачі так і не стали надійною "опорою" для диктаторського режиму Путіна.

"Почніть із себе. Поки влада вважає, що патріотичним і національним має бути тільки народ, а їх це не стосується – нічого не вийде. І пропаганда нормальна не вийде. 30% бабусь дивитиметься по телевізору і кричати "Хай живе Путін!", наступного дня їм покажуть, як Путіну встромляють у д*пу, як Каддафі, щось – і вони теж будуть кричати "Ах ти мерзотник! Нарешті тобі встромили", – використовуючи вже звичну для своїх останніх виступів образність заявив Гіркін.

"Справа не в тому,....": Туск заявив, за якої умови Путін не напав би на Україну

вівторок, 7 травень 2024, 17:49

Повномасштабного вторгнення агресорки Росії до України можна було б уникнути, якби європейські держави заздалегідь краще підготувалися. Тож сьогодні Європейському Союзу необхідно докласти власних зусиль, аби стати безпечним континентом. Про це заявив п...

"Мені дуже тяжко вирватися": Віталій Кличко розповів, де зараз живуть його діти, яких він не бачив понад два роки

вівторок, 7 травень 2024, 17:30

Мер Києва, а у минулому боксер, Віталій Кличко зізнався, що востаннє бачив своїх дітей ще до початку повномасштабної війни. Подробицями особистого життя Кличко поділився у випуску "Тур Зірками" на "Люкс ФМ", передають Патріоти України. Зокрема, Віталій...