"Не вірте "Ахмат - сила", це інтернет-війська": Окупант визнав, що росіяни поширюють фейки про ЗСУ (аудіо)

Один із російських окупантів зізнався, що найманці голови Чечні Рамзана Кадирова, яких відправили в Україну, насправді не воюють, а лише знімають відео. Він назвав їх "інтернет-військами". Про це йдеться у розмові росіянина з дружиною, яку перехопили українські силовики. Перехоплення опублікували на Youtube-каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України у четвер, 9 лютого, передають Патріоти України.

Так загарбник відгукнувся про підрозділ кадировців "Ахмат". "Тільки не вірте "Ахмат – сила". "Ахмат" не воює. Це інтернет-війська", – сказав він.

При цьому дружина окупанта зраділа нібито захопленню українського міста Соледар у Донецькій області. Загарбник "похвалив" за це російських найманців із ПВК "Вагнер". Бойовиків у цю приватну військову компанію набрали із колишніх російських в'язнів. "Це "Вагнер"! Пригожин! Молодці мужики. З "Вагнера" вони добре воюють", – сказав він.

При цьому окупант заявив, що українські військові "не є дезертирами". "Оля, вони стоять до кінця, до останнього. З ними важко", – зазначив росіянин. Він зізнався, що відео про захисників України, які пропагандисти розповсюджують у мережі, є фейковими.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...