"Не вірте політичним противникам": Кернеса висунули в мери Харкова

Заступник мера водночас не уточнив термінів повернення Геннадія Кернеса до міста.

Глава Харкова Геннадій Кернес, який лікується в Німеччині від ускладнень від COVID-19, скоро повернеться до міста. Таку заяву в середу, 23 вересня на партконференції "Блок Кернеса – Успішний Харків", зробив заступник мера Ігор Терехов, передають Патріоти України.

Зазначимо, що політсила затвердила Кернеса кандидатом на посаду Харківського міського голови на місцевих виборах 2020 року. "Його життєдіяльності нічого не загрожує, однозначно. Сьогодні він проходить курс реабілітації в зв'язку з хворобою і найближчим часом, я впевнений, повернеться в місто Харків", – повідомив чиновник.

Водночас Терехов не уточнив термінів повернення Кернеса. "Усі інсинуації щодо здоров'я Харківського міського голови Геннадія Кернеса вигадані. Вигадані нашими політичними опонентами спеціально для того, щоб, на їхню думку, знизити рейтинг Харківського міського голови", – додав він.

Джерело: UA:Суспільне

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...