Не вірте російським фейкам: Подоляк прокоментував нібито заборону ООН називати "війну з РФ війною"

Михайло Подоляк прокоментував заборону ООН називати "війну з РФ війною". Чиновник вважає це черговим російським фейком, який є одним із способів ведення інформаційної війни. Таку позицію він оприлюднив у своєму блозі, передають Патріоти України.

Зазначимо, 8 березня з'явилася інформація про те, що нібито ООН заборонила співробітникам називати дії РФ в Україні "війною" або "вторгненням". Співробітникам ООН рекомендується називати війну "конфліктом" або "військовим наступом".

Пізніше в ООН повідомили, що не наказували своїм співробітникам не використовувати слова "війна" або "вторгнення" про напад РФ на Україну.

Оце так! Росія для війни з Україною закуповує снайперські гвинтівки австрійського виробництва

неділя, 19 травень 2024, 8:30

Країна-агресор Росія у війні проти України використовує снайперські гвинтівки та пістолети, зроблені австрійською компанією Steyr Mannlicher. У РФ цю зброю завозять в обхід санкцій Європейського Союзу і незважаючи на те, що Австрія на офіційному рівні ...

"Одна хвилина на їжу, 3 ложки на 10 осіб": Український прикордонник розповів, які знущання пережив у російському полоні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:50

32-річний прикордонник Віталій Супрун повернувся додому з полону росіян, в який він потрапив під час героїчної оборони Маріуполя. Його історію розповідає Мукачівська міськрада. Військовому довелося пережити 21 місяць нелюдських умов, які важко навіть з...