"Не вміє керувати емоціями, слухати та тримати удар": Журналістка назвала 10 ключових претензій до Зеленського-політика

Зоя Казанжи впевнена, що цьому кандидату в президенти варто обмежитися роллю глави держави виключно на екрані.

Зоя Казанжи. Фото: соцмережі.

У мережі активно обговорюють майбутній другий тур президентських виборів в Україні, а зокрема його фаворита - Володимира Зеленського. Так, у Facebook журналістка Зоя Казанжи опублікувала 10 ключових претензій до можливого глави держави, передають Патріоти України.

"Я не знаю, що відбувалося з кандидатом Зеленським в дитинстві, але щось там недобре явно відбувалося. Тому що не може людина, що виросла в здоровій обстановці, бути настільки озлобленою, нервовою і зриватися з будь-якого приводу.

Ми тут не лікарі. Але я знаю, що є фахівці, які вміють аналізувати стан людини, виходячи з відеоконтенту. Звичайно, відео, де Зеленський не грав би роль, а був самим собою, не так вже й багато. Але вони є. І, думаю, цих матеріалів достатньо, щоб спрогнозувати ризики публічної і непублічної поведінки найбільш рейтингового кандидата", - написала вона.

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...