"Не вміщаються всі охочі": Арестович заявив про масовий приплив бійців до легіону "Свободу Росії"

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що за останні кілька днів стався різкий, масовий приплив росіян, які хочуть воювати на боці України, долучившись до легіону "Свобода Росії", передають Патріоти України.

Арестович зауважив, що наразі йдеться вже про розширення легіону, "тому що не вміщаються всі охочі". Про це він розповів у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним 18 червня.

"У нас великий приплив до легіону "Свобода Росії", стрибкоподібний притік. Уже – за кілька сотень людей (входять до складу легіону – ред.). Просто стрибок стався десь на 250 осіб протягом цих кількох днів. Раптово так – клац і все. Це росіяни, які добираються через треті країни із Росії.

Буквально за кілька діб так хлоп – і масовий приплив", – сказав радник голови ОП. "По-друге, вже йдеться про те, щоб дублювати підрозділ, розширювати його, тому що не вміщаються всі охочі", – додав Арестович.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...