Не впав, а здійснив "жорстку посадку", кажуть у Путіна: Момент краху російського ІЛ-76 потрапив на відео

Момент падіння військового літака РФ ІЛ-76 під Рязанню потрапив на відео. Водочас у міноборони країни-окупанта заявляють про "жорстку посадку". Відео падіння опублікува Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

Після зіткнення із землею літак охопила пожежа. На борту перебувало 9 осіб. Літак летів з Бєлгорода до Оренбурга. Згодом він приземлився у Рязані на дозаправку, злетів, загорівся і впав.

Пожежа виникла в районі четвертого двигуна. Пілоти вирішили йти на посадку, але літак зіштовхнувся із землею і спалахнув. За даними Baza, загинуло четверо людей, інші - отримали травми.

Telegram-канал пропагандистського видання "РИА Новини" опублікував коментар міноборони РФ щодо інциденту. Там запевняють, що літак не впав, а здійснив "жорстку посадку". Про загиблих змовчали. Відомство вважає, що літак не впав, а "зіткнувся із землею".

"У процесі проведення навчально-тренувального польоту без вантажу через виявлену несправність двигуна екіпажем було ухвалено рішення здійснити посадку на ґрунт. Під час зіткнення із землею літак частково зруйнувався", – заявили в міноборони РФ.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...