"Не впорався із обов'язками": Від Зеленського вимагають звільнити міністра оборони Тарана

"Голос" вимагає від Володимира Зеленського внести до Верховної Ради подання на звільнення Андрія Тарана.

У парламенті ініціюють відставку міністра оборони Андрія Тарана. Як зазначила прес-служба "Голосу", про це заявив голова фракції Сергій Рахманін, повідомляють Патріоти України.

"Міністр оборони Таран – людина, яка не впоралася зі своїми обов'язками. Людина, улюбленою фразою якої є: "Питання опрацьовується". Людина, яка є автором дуже дивного наказу про депреміювання військовослужбовців за вогонь у відповідь у зоні проведення Операції Об'єднаних сил", – зауважив нардеп.

У партії підкреслили, що очільник Міноборони несе персональну політичну відповідальність за фактичний зрив низки оборонних контрактів і цілком імовірний зрив державного оборонного замовлення 2021 року.

Результатом Таранової праці депутати вважать згортання реформ і гальмування законодавчої роботи в оборонному центрі, і певні, що все це підриває обороноздатність і національну безпеку країни, яка сьомий рік веде війну з агресором.

"Ця людина, на наш погляд, має залишити крісло очільника Міністерства оборони України. Країна у стані війни, яка, на жаль, триватиме ще не один день, не може мати такого міністра оборони", – наголосив Рахманін. "Голос" вимагає від Володимира Зеленського внести до Верховної Ради подання на звільнення Андрія Тарана, який не справився з обов’язками міністра оборони країни у стані війни.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...