Не все так, як комусь здається? Буданов спростував повідомлення про масову втечу росіян із Криму

В суботу, 26 серпня, начальник ГУР МО України Кирило Буданов заявив, що наразі росіяни не планують виїжджати з окупованого Криму, однак місцеві колаборанти почали згортати свій бізнес. Про це він розповів у інтерв'ю, передають Патріоти України.

На запитання журналістки, чи фіксує його спецслужба виїзд росіян з окупованого півострова, Буданов відповів, що цього немає. «Я б так не сказав. Воно йде такими спалахами. Думаю, зараз буде черговий спалах виходу бізнесу, і воно просто йде такими ривками», — заявив начальник ГУР.

Буданов підкреслив, що здебільшого виводять бізнес з окупованого Криму місцеві колаборанти. Саме вони складають найбільшу частку. «Бо вони розуміють, якщо різко зміниться ситуація, то з тими, хто творив новий і з тими, кого переселили, то в них будуть різні варіанти. А от у них (колаборантів — ред.) точно все заберуть. Тому зрозуміло, що вони втікають, переводять бізнес. Не стільки біжать, скільки переводять бізнес у вглиб території РФ», — резюмував Буданов.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...