"Не все так однозначно, є нормальні люди, навіть у Кремлі": Продюсер Кондратюк пояснив, чому "хороших росіян" не існує

Український продюсер Ігор Кондратюк розповів, що не так з "хорошими росіянами", які не підтримують війну в Україні і кровожерливу політику Путіна. Своєю думкою він поділився в Facebook-блозі, передають Патріоти України.

"Замість того щоб, користуючись своїми зв'язками і певним авторитетом, переконувати уряди країн Європи і світу не співпрацювати з путінською РФ, посилювати санкції і ембарго проти РФ для прискорення закінчення війни і знищення кремлівського тоталітарного режиму, вони розповідають світу (і наївним українцям десятках ютюбканалів) про те, хто такий Путін, що там всередині Росії ("не все так однозначно, є нормальні люди, навіть у Кремлі").

Про те, що російську культуру не варто ізолювати/ігнорувати/х*рити навіть зараз. Серйозно? Це головна проблема сучасності? Вони дають аналіз справ на фронті, а також розповідають, якою буде "їхня" Росія після х*йла, як важко жити росіянам, вимушеним тікати від режиму Путіна, і т.ін.", - написав Ігор Кондратюк.

Він уточнив, що для нього фраза "хороші росіяни" - це оксюморон. "Лише спільними діями всіх прогресивних людей світу можна зупинити і знищити ракову пухлину цивілізації - войовничий імперський Російський нацизм - рашизм", - додав продюсер.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...