Не все так просто: Чому Зеленський мовчить про анексію Криму, - експерт

Володимир Зеленський повернув до Тристоронньої контактної групи Леоніда Кучму. У планах президента - розблокувати мінські процеси та відновити переговори щодо Донбасу у нормандському форматі, однак, про Крим - ні слова, повідомляють Патріоти України.

Фахівець з управління репутацією Борис Тизенгаузен у коментарі програми "Крим. Реалії" сказав, що нині тема Криму – табу для президента України. Говорити про окупований півострів Зеленський до парламентських виборів буде неохоче.

"Питання щодо Криму є гострим для різних частин електорату Зеленського. Вони дивляться на це питання по-різному – хтось радіє окупації, а хтось навпаки хоче повернути Крим, – сказав Тизенгаузен. - Як тільки він щось скаже (про Крим, – ред.), то втратить частину електорату", – пояснив експерт.

Водночас речниця Зеленського Юлія Мендель сказала, що Адміністрація Президента не забула про Крим, і постійно веде консультаціх щодо цього питання.

"Ви не думайте, що Адміністрація забула про Крим. Ведуться постійні консультації. Коли буде напрацьоване рішення, то це винесеться. АП хоче бути прозорою. Однак говорити про певні чутки або рішення, які можуть бути дуже чутливими, до того, коли буде прийняте рішення, АП не хотіла б", – заявила Мендель.

Джерело: 24 канал

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...