"Не всі армії країн НАТО на ці технології вже перейшли": З'явилися фото тестових зразків нової форми ЗСУ

Українська армія впевнено перетворюється на сучасну, озброєну та вдягнену згідно із останніми досягненнями.

Юрій Бірюков. Фото: соцмережі.

У мережі з'явилися фото тестових зразків нової форми для Збройних сил України. Світлини опублікував на своїй сторінці в Facebook радник міністра оборони Юрій Бірюков, передають Патріоти України.

"Це поки тестові зразки. Так, це поки перші проби і прикидки. Ціна поки "кусається", а бюджет на закупівлю речового забезпечення має чіткі рамки. Але... Але я ось пам'ятаю, що в 2015 році ми вперше мацали берци з мембраною, тоді ще не Gore Tex. А потім ми мріяли про те, що колись і в ЗСУ у всіх будуть берци, з новими і сучасними технологіями. і... ось уже третій рік ми в таких і ходимо. Що характерно, далеко не всі армії країн НАТО на ці технології вже перейшли всім складом", - написав він.

"Шикарно! Хочу! І ще хочу спец форму для бойових медиків. Дуже треба", "Як на мене колір потрібно поміняти - адаптувати "варан" ЗСУ", "Гор текс класна тема, в цьому році мав можливість з нею познайомитися. Знайомий підігнав в подарунок черевики нацгвардії. На гор тексі, зимові. Класні черевики! Шкода в вільному продажу їх немає", - пишуть коментатори.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...