Не всі хочуть помирати за Путіна: На окупованих територіях росіяни посилюють пошук дезертирів

За даними національного спротиву, на тимчасово окупованих територіях сходу України росіяни збільшили кількість перевірок, спрямованих на пошук дезертирів.

Джерело: ЦНС

Дослівно: "Російська армія на вимогу злочинців у Кремлі активно штурмує українські позиції, аби видати хоча б якийсь "перемоги".

…російське командування активно застосовує тактику м’ясних штурмів".

"Проте не всім загарбникам хочеться померти через божевільні амбіції Владіміра Путіна, тому в ЗС РФ збільшилася кількість самовільного залишення позицій".

Деталі: У спротиві зазначають, що у зв’язку з цим росіяни збільшили кількість загороджувальних загонів, а також шукають дезертирів у великих містах.

Повітряні Сили показали ефектне відео про роботу в небі Курської області

вівторок, 20 серпень 2024, 13:01

У небі над Курською областю працює авіація Повітряних Сил України. Пілоти щодня завдають ударів по об’єктах противника. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на командувача Повітряних сил ЗСУ Миколу Олещука у Telegram. "На відео - українськ...

Вірянам дають 9 місяців: Парламент заборонив діяльність Московського патріархату в Україні

вівторок, 20 серпень 2024, 12:52

У вівторок, 20 серпня, Верховна Рада проголосувала за законопроєкт №8371 про регулювання діяльності релігійних організацій, що мають керівний центр у Росії. Згідно з ним, може бути припинена діяльність УПЦ МП. Про це повідомив народний депутат Ярослав ...