Не всі "слуги народу" вірять у доброчесність Венедіктової, - нардеп (відео)

У фракції "Слуга народу" немає одностайної думки про діяльність генпрокурорки Ірини Венедіктової. Про це народна депутатка, членкиня фракції "Слуга народу" Єлизавета Ясько повідомила в ефірі програми "Борковський & Валевська", передають Патріоти України.

"Я не голосувала за призначення Венедіктової на посаду. На мою думку, є певні ознаки недоброчесності цієї особи. Тому мені важко коментувати її діяльність. Бо я з самого початку не вірила, що ця людина може зробити якісь серйозні реформи. Та зараз маємо те, що маємо", - сказала вона.

Також депутатка зазначила, що судова система загалом потребує реформування, особливо в частині санкцій. "Знімають санкції з людей Януковича. А це означає, що Україна у своїх судах не доводить справи до кінця. Ті, у кого сильні юристи, вкладають у це гроші і виграють справи. Це говорить про дві речі: про нашу систему законодавчу і про людський фактор, а саме, про певну відсутність розуміння єдиного поняття, що таке національні інтереси держави. Якщо ми визначаємо, що хтось скоїв злочин, то ми повинні за цим слідкувати. На жаль, у нашому санкційному законодавстві так багато прогалин, що його серйозно треба реформувати", - додала Ясько.

Джерело: Еспресо.ТV

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...