Не встигли добігти у бомбосховище: На Луганщині батько прикрив собою 12-річного сина

У Рубіжному батько рятував 12-річного сина власним тілом. Він прикрив хлопчика, коли росіяни почали вести артобстріл. Про це повідомив глава ОВА Сергій Гайдай у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Батько розумів, що не встигає добігти до бомбосховища, тому прикрив сина від обстрілу. Сам чоловік отримав тяжкі поранення. Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що дитині такі травми вартували б життя.

Він також розповів історію, як вагітна жінка з 7-річною донькою, рятуючись від росіян, переїхала з Рубіжного до села поблизу Кремінної. Однак вижити їм так і не вдалося – сім'я загинула від авіаудару вже в новому місці.

"Війна докорінно змінює життя кожного, кого опалило її полум'я. Не усі дорослі люди витримують біль та психічні навантаження, яким піддаються щодня, тим більш складно дітям", – сказав Гайдай.

Він додав, що усі поранені малюки мають гостру стресову реакцію на обстріли.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...