Не втечуть: ЗСУ показали роботу українських снайперів по російських військових (відео)

Сили спеціальних операцій показали, як український снайпер б'є по російських окупантах на фронті. Боєць ЗСУ почекав, поки військові Росії зберуться до купи, а потім зненацька натиснув на курок. Відповідне відео ССО опублікували на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

В армії України розповіли, що росіяни не підозрюючи, що вони перебувають під прицілом снайпера, вільно пересувалися незахищеною місцевістю. Судячи з відео, по українській території йшло шестеро російських солдатів, які потрапили під вогонь.

"Росіяни самі вийшли на зустріч кулям, вчасно і точно випущеним по них снайпером ССО України", — заявили українські військові. Повідомляється, що кадри зняли бійці ЗСУ на одному з напрямків, де працюють військові Сил спеціальних операцій. Однак точне місце подій, що відбуваються, не уточнюється.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...