Не втекли: Генштаб показав, як житомирські десантники знищили ворожі БМП із "Стугни-П" (відео)

Бійці 95-ої окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ знищили дві російські бойові машини піхоти. Про це на офіційній сторінці у Facebook повідомляє пресслужба Генерального штабу, передають Патріоти України.

"Швидке пересування не допомагає ворогові — все одно виходить "хлопок" та "негативний ріст" кількості загарбників", — йдеться в повідомленні. Генштаб опублікував відповідне відео з виконанням бойового завдання та розповів, що житомирські десантники майстерно використовують вітчизняний ПТРК "Стугна-П".

"Воїни-протитанкісти феєрично спалили дві ворожі машини бойової піхоти БМП-2", — уточнили у пресслужбі. "Стугна-П" — протитанковий ракетний комплекс розробки Державного Київського конструкторського бюро "Промінь" (ДП ДКБ "Промінь"), одного з провідних українських підприємств-розробників керованого ракетного озброєння, а також спеціального обладнання військового призначення.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...