Як-не-як "видатний лідер сучасності". Не втрималися від спокуси: В ОП приписали Байдену заяву, що він "захоплюється лідерством Зеленського" (скріншоти)

В Офісі президента, коментуючи розмову Володимира Зеленського й глави США Джо Байдена, заявили, що останній "захоплюється лідерськими якостями Зеленського", хоча на сайті Білого дому про це ані слова, повідомляють Патріоти України.

Так, звітуючи про першу розмову Зеленського з Байденом, у Офісі президента опублікували розлоге повідомлення. Крім цього, президент України зробив твіт й записав відео. А ось у Білому домі обійшлися лише повідомленням на абзац.

Особливе здивування викликала заява ОП, де було вказано, що Байден "захоплюється лідерством Володимира Зеленського", хоча на сайті Білого дому про це не йшлося.

"Велику увагу було приділено розвитку демократій в обох країнах. Глави держав наголосили, що встановлення та збереження демократії – це складна щоденна робота. У цьому контексті Джо Байден відзначив, що захоплюється лідерством Володимира Зеленського у перетворенні України на державу з міцними демократичними інституціями", – повідомили в ОП.

Однак у заяві американської сторони немає жодного слова про "похвалу" Зеленського з боку Байдена. "Президент Байден підтвердив непохитну підтримку США суверенітету та територіальної цілісності України в умовах тривалої агресії Росії на Донбасі та в Криму. Він наголосив на прагненні своєї адміністрації активізувати наше стратегічне партнерство на підтримку плану президента Зеленського щодо боротьби з корупцією та реалізації програми реформ, заснованої на наших спільних демократичних цінностях, що забезпечують справедливість, безпеку та процвітання для народу України", – повідомили на сайті Білого дому.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...