"Не вважаю за можливе сахатися": Уруський пояснив скандальну світлину з Кадировим

Олег Уруський запевнив, що не мав і не має намірів мати жодних контактів із Рамзаном Кадировим. Про це віцепрем'єр із питань стратегічних галузей промисловості заявив, коментуючи свій знімок із так званим "очільником Чечні", передають Патріоти України.

"На фото, оприлюдненому на сторінці прем'єр-міністра України Д. Шмигаля у фейсбуці – офіційна церемонія відкриття міжнародної військово-технічної виставки IDEX 2021, на якій я беру участь як голова української урядової делегації", – зазначив чиновник.

І пояснив, що "розміщення керівників офіційних делегацій під час ходи на початку церемонії визначає протокол держави-організаторки". "Була застосована практика, згідно з якою, особисті гості Правлячої сім'ї були розміщені в алфавітному порядку", – підкреслив член Кабміну.

"Водночас, хотів би додати, що я особисто під час і після церемонії не мав (і не збираюся мати) ніяких контактів із очільником делегації РФ, яким є Р. Кадиров", – запевнив Уруський. Також посадовець уточнив, що українська делегація звернула увагу місцевого протоколу щодо неприйнятності подібних ситуацій у майбутньому.

"Не вважаю за можливе сахатися від представників ані країни-агресорки, ані будь-якої іншої країни, демонструючи таким чином невпевнену поведінку і слабкість української сторони", – підсумував Уруський.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...