Не виходячи з дому: У Зеленського запропонували проводити вибори онлайн

Наступні вибори президента України можуть пройти в режимі онлайн за допомогою електронної ідентифікації. Про це заявив позаштатний радник президента України Михайло Федоров. За його словами, в Україні вже з'явився проект The Vote, повідомляють Патріоти України.

"На першому етапі це будуть опитування, завдяки яким президент, прем'єр та інші дізнаватимуться реальну думку жителів країни. Система ідентифікації реалізована через Mobile ID, електронний підпис, Bank ID. Ми хочемо дати людям інструменти прямої демократії. А паралельно, звичайно ж, потрібно розвивати способи електронної взаємодії з державою, формувати цю культуру", – заявив радник Зеленського.

Він також зазначив, що впровадження системи може бути вже на найближчих виборах міських голів. "На наступних президентських виборах. Але я буду робити все, щоб, можливо, пілотно, можливо, повноцінно були і місцеві вибори", – заявив він.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...