"Не виключаю їхнього божевілля": Полковник ЗСУ пояснив, чи піде РФ у великий наступ на Луганщині

Російські окупанти навряд чи підуть у великий наступ в Луганській області, проте відкидати такий сценарій не можна, адже країна-агресорка РФ уже не раз вчиняла "божевільні дії". Таку думку висловив військовий аналітик, полковник Петро Черник в інтерв’ю ТСН.ua передають Патріоти України.

Він наголосив, що Росії зараз немає за рахунок чого проводити серйозні проривні операції на цьому напрямку. "Поки що мені важко зрозуміти, як їм може вдатися зробити якісь проривні серйозні операції (на Луганщині – ред.). Скажімо, на глибину до 15 км, а це глибина механізованої бригади біля Бахмута, який вони нібито "взяли", і Соледар, який там уже повністю "під їхнім контролем" (за брехливими заявами Росії – ред.)", – зазначає Черник.

Проте він зазначає, що повністю відкидати цей варіант не можна, адже росіяни "здатні на божевілля". "За рахунок чого, якої якісної техніки вони здійснять ці проривні операції. Я собі поки що це важко уявляю, але разом з тим я не виключаю їхнього божевілля", – каже полковник.

У той же час Черник висловив впевненість, що окупанти спробують прорвати оборону захисників України на якомусь із напрямків на Луганщині. Але на якому саме напрямку це може статися – поки що невідомо, зазначає полковник.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...