Не випадковість: Братчук пояснив, чому Росія активізувала удари балістикою по Одещині

Росія збільшила інтенсивність ударів балістичними ракетами по Одеській області, намагаючись зупинити роботу українських морських коридорів. Про це заявив в ефірі телемарафону речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук, передають Патріоти України.

За його словами, окупанти вночі знову атакували Одеський район ракетою, ймовірно, ракетою Х-59/Х-69. Вона припинила своє існування в межах району, наслідки уточнюються.

Крім того, наголосив Братчук, за 4 дні ворог пошкодив вже третє судно під іноземним прапором.

"Ворог хоче завдати шкоди, а можливо навіть такі глобальні плани - спробувати призупинити роботу українських морських коридорів, які успішно працюють на ресурсність нашої держави й власне на ресурсність, яка допомагає нам відбивати ворожі атаки", - зазначив він.

Також окупанти не припиняють завдавати ударів дронами. Цієї ночі, за даними Братчука, більшість шахедів проходили повз область транзитом.

"Практично кожної ночі у нас іде бойова робота і по шахедах, і по ракетах", - додав речник Української добровольчої армії Південь.

"Не забувайте про ефект бумерангу!": Юрій Ігнат відреагував на істерику Безуглої щодо ураження Patriot

четвер, 10 жовтень 2024, 19:42

У Повітряних силах відреагували на звинувачення народної депутатки Мар’яни Безуглої головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у втраті нібито ще одного зенітного ракетного комплексу Patriot. Там нагосили, що комплекс надалі виконує завдання. Про це п...

"Усі підрозділи постійно самостійно шукають можливості, аби забезпечити себе": Жорін відповів на плани влади дозволити експорт дронів

четвер, 10 жовтень 2024, 18:30

Українській армії критично не вистачає дронів, тому говорити, що Україні треба експортувати безпілотники, можуть тільки люди, які максимально далекі від війни і абсолютно нічого не розуміють про реальну ситуацію в армії з озброєнням, або ж ті, хто праг...