"Не виправдали високої довіри": Банкова готує до звільнення міністрів охорони здоров’я і фінансів, - ЗМІ

Глав Міністерств охорони здоров’я Іллю Ємця та фінансів Ігоря Уманського незабаром можуть звільнити з їх посад. Про це пише “УП” з посиланням на джерело в партії “Слуга народу”, зазначають Патріоти України.

За інформацією видання, замість Ємця на посаду міністра охорони здоров’я розглядається глава Одеської облдержадміністрації часів президентства Петра Порошенка Максим Степанов. 27 березня він відвідував Офіс президента для співбесіди.

Що стосується Уманського, то причина його можливого звільнення — це невдалий секвестр держбюджету.

Нагадаємо, в квітні 2019 року президент Петро Порошенко відсторонив Максима Степанова з посади голови Одеської ОДА. Однак той відмовився покидати свій пост, заявивши, що указ президента незаконний.

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...