Не вистачає лише "Леопардів": Українські танкісти показали, як відпрацювали по ворогу під Бахмутом (відео)

Не вистачає лише "Леопардів": українські танкісти відпрацювали по ворогу під Бахмутом. ВІДЕО

Українські танкісти під Бахмутом нищать російських окупантів. Танки 3-ї штурмової бригади ведуть вогонь по позиціях загарбників, передають Патріоти України.

Влучність українських танкістів під час нещодавнього наступу дозволила звільнити від росіян ще частину української землі на Бахмутському напрямку. Відео роботи танків 3-ї ОШБр показали на сторінці бригади.

"Заряд і вогонь! Танковими гарматами влучно відпрацьовано по позиціях окупантів під Бахмутом. Робота танкістів третьої штурмової бригади під час нещодавнього наступу та звільнення зайнятих окупантами територій. Не вистачає тут лише "Леопардів", – прокоментували відео воїни.

На опублікованих кадрах танкісти бригади ведуть вогонь по позиціях окупантів. Час від часу танк ненадовго від'їжджає з позиції, з якої вів вогонь, аби захиститися від ураження. Однак згодом знову повертається, аби посилати загарбникам смерть.

Наприкінці відео стомлений, але сповнений рішучості танкіст бригади передає загарбникам побажання якомога швидше навідатися на концерт до Кобзона.


Нова військова допомога від Німеччини для України: "Улюблені подарунки" для окупантів

четвер, 9 травень 2024, 22:41

Німеччина спільно зі Сполученими Штатами Америки передасть Україні додаткові системи залпового вогню HIMARS. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України. "Спільно з американцями...

"Це складна історія": 10-річна дівчинка запитала Туска, чому НАТО не відправить війська в Україну

четвер, 9 травень 2024, 22:15

Північноатлантичний Альянс не хоче відправляти свої війська в Україну, бо вважає, що це може призвести до ядерної війни. Про це сказав прем'єр-міністра країни Дональд Туск у розмові з 10-річною дівчинкою. Дитина запитала у нього, чи не можна відправити...