Не вистачає мішків для збору загиблих "гібридів": Волонтерка окупантів з Горлівки просить населення "ДНР" про допомогу

Важкі втрати російських найманців під Горлівкою підтвердило нове джерело в ОРДЛО. Так званий "волонтер ДНР" з Горлівки повідомила про великі втрати і терміново просить про допомогу, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в соціальній мережі Twitter жінка, яка підписана "Віра Горлівка ДНР" повідомила, що російським найманцям в терміновому порядку потрібні мішки, які, по всій видимості, необхідні для збору останків загиблих бойовиків. "У нас втрати великі. Там, де ми вітали з 23 лютого у минулому році... Люди, допоможіть, будь ласка, мішками! Срочно!!!" - пише жінка.

Її заклик в своєму Telegram-каналі опублікував військовий журналіст Андрій Цаплієнко, який раніше повідомив про бойове зіткнення і втрати російських найманців. Жінка ще з 5 лютого збирала допомогу для підрозділу російських найманців, які дислоковані під Зайцевим. Пізніше вона повідомила, що саме на цих позиціях у росіян зафіксовані важкі втрати.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...