Не вистачає тільки селфі із Жириновським: Прес-секретар прокуратури Харківщини під час Іловайського котла їздив на форум "путіністів" (фото)

Прессекретар прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко нібито міг брати участь в серпні 2014 року у Всеросійському молодіжному форумі "Селігер" – відомому з'їзді молодих прихильників президента РФ Путіна. Таку інформацію оприлюднив на своїй сторінці в Facebook головний редактор видання Newsroom Павло Федосенко, повідомляють Патріоти України.

Він опублікував фотографію відповідного посвідчення. На знімку зафіксовано посвідчення №7, видане Дмитру Чубенку як "депутату парламенту Селігеру 2014".

"Селігер – це форум юних путіністів в Росії. Август 2014 року – це оборона ДАП і початок Іловайської трагедії. Дмитро Чубенко – це новий прес-секретар обласної прокуратури. Селфі з Жириновським викладаємо – або вистачить цього?" – написав у своїй публікації Федосенко.

Журналіст опублікував фотографію посвідчення "депутата парламенту Селігеру 2014"

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...