"Не вистачає тільки скелетів та сундуків зі скарбами": Зеленський здивував ремонтом в Офісі президента (фото)

У мережі розходяться фотографії нового ремонту в Офісі президента. Журналістів, які потрапили на інтерв'ю до Зеленського здивував незвичайний інтер'єр, що нагадує декорації до пригодницьких фільмів. Фото нового оформлення офісу зробив фотокореспондент Associated Press Єфрем Лукацький, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні я з цікавістю розглядав кабінет, в якому давав інтерв'ю Володимир Зеленський. Стіни від підлоги до стелі прикрашені штучними джунглями, я не обмовився. Штучні папороті та інші рослини Тихоокеанського регіону нагадували мені сцени театру ляльок, постановки "Острів скарбів" або "Пірати Карибського моря". Тільки не вистачало в кущах черепів і скелетів.

Поки журналісти чекали президента, мені весь час здавалося, що зараз заграє музика, лунають постріли, і з'являться ляльки в банданах з шаблями і старовинними пістолетами. Єдине, що говорило, що ми не в дитячому театрі, - неоновий напис як в магазинах, тільки не реклама Кока-Коли, а "Центр дії президента". Цього разу лампочки не горіли", - висловив свою думку щодо оформлення офісу Лукацький. При цьому зелень становить різкий контраст зі стінами темно-сірого кольору.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...