Не вистачило п'яти голосів: Сенат США не зміг прийняти законопроект про санкції проти "Північного потоку-2"

Сенат США не підтримав законопроєкт республіканця Теда Круза про санкції проти Північного потоку-2. Для його затвердження не вдалося набрати необхідних 60 голосів, повідомляють Патріоти України з посиланням на трансляцію засідання Сенату.

Для затвердження законопроєкту про санкції проти "Північного потоку-2", який до Сенату внесли республіканці Чак Шумер та Тед Круз, потрібні були 60 голосів законодавців. Проте набрати їх не вдалось. Підрахунок голосів склав 55 за та 43 проти документа.

Напередодні голосування в Сенаті адміністрація Білого дому виступила проти законопроєкту, який зобов'язував запровадити санкції проти відповідальних за роботу над "Північним потоком-2". Наголошувалося, що ухвалення цього документа підірве єдність європейських союзників.

"Я це передбачав": Ілон Маск знову заговорив про поразку України після скандальної статті Politico

четвер, 18 квітень 2024, 16:53

Американський мільярдер Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про російсько-українську війну. Цього разу винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити. Про ...

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...