Не витримають навіть непрямих ударів: Британська розвідка низько оцінила "оборонні споруди" росіян

За даними британської розвідки, окупаційні війська РФ останніми тижнями зайнялися будівництвом оборонних рубежів уздовж лінії фронту, обравши північний сектор навколо Сватового, повідомляють Патріоти України.

У зведенні відомства в Twitter йдеться, що ці споруди за своїми характеристиками практично не змінилися з часів Другої світової війни і в сучасних умовах мають сумнівну ефективність. «Такі конструкції, ймовірно, будуть уразливі для сучасних точкових непрямих ударів», — зазначили в розвідці.

Будівництво великих оборонних рубежів є ще однією ілюстрацією повернення Росії до позиційної війни, від якої більшість сучасних західних збройних сил в останні десятиліття значною мірою відмовилися, йдеться в огляді.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...