Не витримав навіть стриманий Славко: Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук в прямому ефірі закликав Євгена Мураєва перестати бути хамом (відео)

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук закликав політика Євгена Мураєва перестати бути хамом. Словесна перепалка між претендентами на депутатські крісла сталася в прямому ефірі політичного ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1 + 1», зазначають Патріоти України.

Так, українська співачка і телеведуча Софія Федина, яка приєдналася до партії п'ятого президента України Петра Порошенка «Європейська солідарність», запитала, що партія Мураєва робитиме з українцями, які дотримуються інших, ніж опозиціонери, переконань.

Мураєв почав висловлюватися про закон про мову і ПЦУ, і тоді Федина перепитала: «Що ви будете робити з нами?» «Живіть!» - відповів їй політик.

«Це просто хамство, коли людина так виступає перед мікрофоном! "Живіть" і так далі - це і є стара політика. Пан Мураєв, ви можете перестати бути хамом? Просто станьте нормальною людиною! Що значить фраза: "Живіть"? Це така зарозумілість», - випалив Вакарчук.

Дивіться шоу з 1 години 51 хвилини

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...