Не витримав "удару": Від ускладнень коронавірусу помер колишній держсекретар США Колін Павелл

У понеділок, 18 жовтня, у віці 84 років помер перший чорношкірий державний секретар США Колін Павелл. Він був головою Держдепу у кількох республіканських адміністраціях і впливав на формування американської зовнішньої політики в останні роки 20-го століття та перші роки 21-го. Про це повідомили родичі покійного на його Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Причиною смерті Коліна Павелла називають ускладнення, спричинені Covid-19. "Генерал Колін Л. Павелл, колишній державний секретар США та голова Об'єднаного комітету начальників штабів, помер сьогодні вранці через ускладнення, спричинені COVID -19", - написала його родина у соцмережі, зауваживши, що покійний був повністю вакцинований.

Колін Павелл був професійним солдатом, пройшов війну у В'єтнамі. Його популярність як політика особливо зросла після перемоги коаліції під проводом США під час війни в Перській затоці. Усередині 1990-х років він вважався претендентом на те, щоб стати першим чорношкірим президентом США.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...