Не взимку: Жданов назвав місяць, коли ЗСУ підуть у масштабний контрнаступ

Українські військові підуть у масштабний контрнаступ та звільнять наші землі. Однак це станеться не взимку, а у другій половині весни. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов. Він переконаний, що прискорити контрнаступ можуть лише західні партнери, які нададуть Україні необхідне озброєння, передають Патріоти України.

"Станом на зараз ми розв’язуємо питання поставок озброєння. Якщо ми це питання розв’язуємо позитивно, повірте, ми відразу ж почнемо формування (угрупування для контрнаступу – Главред)", - сказав Жданов.

Після цього Україна почне шукати слабке місце росіян та потужно туди вдарить. Поки невідомо, на якому саме напрямку почнеться контрнаступ.

"Я думаю, що це буде не пізніше весни цього року. Тобто, середина весни – ближче до другої половини, ось квітень-травень – можна розраховувати на те, що ми будемо готові до проведення масштабної контрнаступальної операції", - додав Жданов.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...