"Не имеющие аналогов в мире" російські ЗРК не здатні закрити небо: Ізраїльські ВПС продовжують успішно бомбити друзів Путіна в Сирії (відео)

Моніторингова група The Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) повідомляє, що в результаті авіаудару, нанесеного ізраїльськими ВПС по цілям в районі Масьяф Сирії, були знищені ракетні склади Ірану, центр з виробництва ракет малої і середньої дальності, а також штаб-квартира науково дослідного центру військових заводів, де знаходилися іранські бойовики, зазначають Патріоти України.

Завдано значної шкоди, передає GuildHall . Є дані про щонайменше шість убитих іранських бойовиків (всі вбиті були сирійцями).

Крім того, джерела SOHR передають, що ізраїльські ВПС атакували пости сирійської армії на захід від Масьяф.

За даними сирійських державних ЗМІ, літаки ізраїльських ВПС атакували цілі в районі Масьяф, перебуваючи в повітряному просторі північного Лівану. При цьому Дамаск стверджує, що значна частина ракет була відображена сирійськими ППО.

Прес-служба Армії оборони Ізраїлю на цей раз повідомлення про удари по цілям в Сирії не коментує.

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...