Не забули "знайти поруч" свідоцтво ЗСУ: Колаборанти заявили, що у Мелітополі підірвалося авто українського диверсанта

За кермом автомобіля, що вибухнув в окупованому Мелітополі, нібито був український диверсант. За словами так званої "влади", у Мелітополі приблизно о 17:15 на вулиці Ломоносова вибухнув автомобіль, передають Патріоти України.

Як стверджують окупанти, сила вибуху була настільки потужною, що автомобіль розірвало на дві частини, якийсь час детонував боєкомплект. Однак, при цьому, заявляє "влада", при загиблому в авто чоловіку, нібито знайдено приписне свідоцтво ЗСУ, на місці розкидані гроші. А причиною підриву нібито стало необережне поводження із вибуховим пристроєм, заявили окупанти.

Окупаційна поліція оточила місце НП. За неофіційною інформацією, на місці скрутили хлопця, і він нібито сказав: "мало їм дісталося". Хто був в автомобілі, поки що не відомо, повідомляє РІА-Мелітополь. Очевидці стверджують, що бачили труп чоловіка із відірваною рукою.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...