Не заплатиш Пасічнику - залишишся в Україні: Як "влада" окупантів на Луганщині готується до втечі у Росію

На тлі контрнаступальних дій ЗСУ на кількох напрямках окупанти на Луганщині готуються тікати. Однак пускатимуть у Росію далеко не всіх. Про це розповіли джерела 24 каналу у розвідці, передають Патріоти України.

Зокрема, для того, щоб чоловіків гарантовано пустили до держави-агресорки, потрібно викласти 100 тисяч доларів. Наші розвідники зазначили, що представникам "влади" у квазіреспубліці "ЛНР" Леонід Пасічник доповів про те, що їм треба готуватися до евакуації.

Але Росія пускатиме до себе не всіх. Тому йому треба підготувати списки осіб, яких ФСБ гарантовано пропустить через кордон. Вартість місця у списку – 100 тисяч доларів. Не заплатиш Пасічнику – залишишся в Україні.

Окупанти зазнають колосальних втрат

Контрнаступ ЗСУ супроводжують шалені втрати російських окупаційних військ. Зокрема, завдяки нашим захисникам припинив існувати 237-й десантно-штурмовий полк росії.

У розвідці розповіли, що у Харківській області окупанти з 202-го окремого мотострілецького полку відійшли з позицій та перемістились у найближчу лісосмугу. Підрозділ залишився без командирів та зв'язку. Наразі загарбники телефонують рідним з проханнями зв'язатися з командуванням та з'ясувати, куди їм рухатися далі.

Водночас російські пропагандисти розповідають про те, що контрнаступ ЗСУ – це буцімто фейкова "піар-акція". Вони намагаються переконати своїх громадян, що всі повідомлення про контрнаступ – це "показовий виступ" для Європи та цивілізованого світу, а все надане західне озброєння та військову техніку вже продали невідомим покупцям.

Джерело: 24 канал

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...