"Я дуже хочу уникнути тих помилок": Притула задумав йти в Раду на майбутніх виборах

Колишній кандидат на посаду мера Києва Сергій Притула заявив, що обов’язково балотуватиметься до Верховної Ради на наступних парламентський виборах в Україні, передають Патріоти України.

Ексшоумен зазначив, що, попри свій програш у перегонах за крісло очільника столиці, вже не збирається покидати політику.

"Я дуже хочу уникнути тих помилок, яких допустила партія після минулої парламентської кампанії. Бачу в цьому найголовніше завдання – це збереження того активу, який у нас зараз є. Хочу, щоб ці люди були вмотивовані й у нас є глобальне завдання – це нарізати задачі, щоб люди перебували в тонусі, незалежно від того, зайшли вони в місцеві ради чи ні", – поділився Притула.

За його словами, нині важливо, щоб всі представники від "Голосу" на місцевих виборах бачили план, якому партія збирається слідувати і нарощувати сили. Він підкреслив: починаючи від сьогодні, вони вже дивляться на перспективу на наступні кампанії.

На уточнення, чи не хоче він у такий спосіб взяти партію під себе і фактично стати її лідером, Притула відповів, що і так є одним із лідерів, а ще людиною, яка поважає субординацію. Однак на запитання, чи піде він як кандидат на позачергові парламентські вибори, відповів ствердно. "В обов’язковому порядку", – сказав Притула.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...