Не здається: Труба подав позов до Верховного суду через своє звільнення з ДБР

Колишній голова Державного бюро розслідувань Роман Труба подав позов до Верховного суду про визнання незаконним Указу президента України про дострокове припинення повноважень директора ДБР. Про це Труба повідомив у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Зняття з посади було політичним рішенням, яке з’явилося внаслідок реалізації сценаріїв різних груп. Оцінити його ефективність можна буде з плином часу. Проте має бути правове рішення", – заявив він.

Труба наголосив, що дострокове припинення його повноважень повинно отримати правову оцінку. "Наразі ДБР стало вершиною моєї професійної кар’єри, тому вважаю дострокове припинення повноважень на посаді директора має отримати, окрім політичної, правову оцінку", – наголосив екс-очільник ДБР.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: