"Не знаю, навіщо Путін туди поліз": Окупант розповів дружині про повне розчарування у "спецоперації". Аудіо

Російські окупанти почуваються повністю деморалізованими й остаточно розчарованими у російській "спецоперації". У відпустку загарбників із фронту відпускають лише за шалені гроші, ба більше, росіяни не розуміють, що їх чекає далі, передають Патріоти України.

На життя на фронті один з окупантів скаржився своїй дружині. Перехоплення телефонної розмови опублікували у Telegram Головного управління розвідки Міноборони України.

За словами загарбника, ціна відпустки в окупантів наразі – 100 тисяч рублів. Також він розповів, що росіяни зазнають шалених втрат на фронті, і висловив нерозуміння, як ця війна може закінчитися. "Я не знаю, коли вони закінчать її ("СВО"). Вони її або переговорами закінчуватимуть, або, в натурі, ядерною зброєю", – зазначив окупант.

Також російський солдат поскаржився на кремлівського диктатора, зазначивши, що той у своїй державі не може все довести до ладу, але чомусь поліз ще і в чужу. "Та Путін теж... я не знаю, навіщо він взагалі туди поліз, він, бл*дь, своїй землі не може розуму дати", – сказав загарбник.


"Продовжує вважати": Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше

субота, 4 травень 2024, 9:50

Російський лідер Володимир Путін відчуває "параноїдальний страх" через нібито намір Заходу обмежити владу РФ у світі. Саме це змусило його витрачати історично рекордні суми на мілітаризацію РФ. Таку думку висловила директорка Національної розвідки США...

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...